Cum sa maresti durata de viata a bateriei pe iPhone 5


aprilie 14 16:54 2013

iPhone 5 este cel mai nou telefon creat de Apple in acest moment. Conform datelor tehnice, Apple se lauda cu un timp de 8 ore pentru durata de convorbire 3G si 225 de ore pentru durata in regim de asteptare. Toate bune si frumoase doar ca, o sa constati ca bateria se va goli destul de repede daca folosesti telefonul intens pentru vorbit, navigat pe internet prin wireless sau 3G, sau chiar si atunci candesti intr-o zona cu semnal slab. Telefonul apple iPhone 5 consuma bateria cel mai mult atunci cand semnaul de la operatorul de telefonie fluctueaza sau este slab.

Pentru a economisi bateria, ai putea sa inchizi telefonul cand nu ai nevoie de el, insa, operatiunea de inchidere si deschidere este anevoioasa si dureaza cateva minute pana esti din nou „online”. Exista o alta solutie pentru a prelungi timpul intre incarcari cu 10-15%, si anume, il pui pe Airplane Mode atunci cand nu il folosesti, de exemplu seara inainte de culcare. Setarea se face din meniul Settings si dupa activare va arata ca si in imaginea de mai jos.

iPhone 5 - Airplane Mode

Pe durata noptii, in apoximativ 8 ore, consumul ramane stabil, abia daca scade cu 1% bateria. De ce este acest consum extrem de mic? Simplu, modul  Airplane inchide tot ceea ce tine de modulul de comunicatii al telefonului: 3/4G-ul, wireless-ul, GPS, GPRS si dintele albastru. In acest fel, vei vea un somn linistit, vei stii ca nu te va deranja nimeni si in acelasi timp, vei putea folosi mai mult telefonul tau preferat, Apple iPhone 5.

Testat pe propria piele si functioneaza de minune. In acest fel, incarc bateria odata la 3-4 zile.

Voi cum economisiti bateria pe iPhone ?

  Article "tagged" as:
  Categories: