Yahoo! se concentreaza pe ce conteaza, dupa ce inchide cateva servicii


martie 04 09:35 2013

Stire din categoria Geneneral: Yahoo! se concentreaza pe ce conteaza, dupa ce inchide cateva servicii

Faptul ca cei mai multi dintre noi nu mai folosesc serviciile online Yahoo! se va reflecta in curand in desfiintarea multora dintre ele. In urmatoarele luni vom vedea ce servicii cred Marissa Mayer si echipa de directori ca mai merita sa ramana sub brandul Yahoo!.

Yahoo!

Incepand cu 1 aprilie, fara sa fie vreo gluma, Message Boards, Avatars, Sports IQ si Clues vor fi inchise. Dispozitivele BlackBerry vor primi o lovitura prin stergerea aplicatiei Yahoo! din BlackBerry App World incepand cu aceeasi data. Desi utilizatorii care si-au instalat respectiva aplicatie pana la acea data o vor mai putea folosi, din pacate aplicatia efectiva nu va mai beneficia de actualizari ulterioare si suport.

Pentru ca la prima vedere mai multe servicii vor fi inchise decat vor ramane functionale, cei de la Yahoo! au simtit nevoie sa mentioneze si cateva exceptii care vor ramane in picioare. Yahoo! Finance isi va continua activitatea, iar Message Board-ul Fantasy Sports va ramane functional in continuare.

Dupa ce pe postul de CEO la Yahoo! s-au incercat multe actiuni pentru aducerea companiei intr-o curba ascendenta. Reinventarea designului paginii Yahoo.com cu elemente personalizate si de socializare este doar cea mai recenta dintre aceste actiuni. Ramane acum sa vedem daca vor exista schimbari majore si in universul aplicatiilor mobile al companiei sau daca paginile Yahoo! optimizate pentru smartphone vor fi regandite.

The post Yahoo! se concentreaza pe ce conteaza, dupa ce inchide cateva servicii appeared first on Playtech.ro.

. Citeste toata stirea Yahoo! se concentreaza pe ce conteaza, dupa ce inchide cateva servicii la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.