Toshiba lansează carduri de memorie microSDHC bazate pe tehnologia SeeQVault


februarie 27 14:02 2013

Stire din categoria Hardware: Toshiba lansează carduri de memorie microSDHC bazate pe tehnologia SeeQVault

Toshiba Corporation a anunţat de curând lansarea de carduri de memorie microSDHC bazate pe tehnologia SeeQVault. Acestea vor oferi o platformă flexibilă de stocare şi de distribuire de conţinut HD.

SeeQVault este o tehnologie de protecţie a datelor de ultimă generaţie, dezvoltată de: Toshiba Corporation, Panasonic Corporation, Samsung Electronics Co. Ltd. şi Sony. Licenţa produsului este deţinută de NSM Initiatives LLC (NSM – Next Generation Secure Memory Initiative). Tehnologia aplică o autentificare bidirecţională bazată pe un identificator unic şi pe PKI (Public Key Infrastructure – set de instrumente necesar dezvoltării şi folosirii certificatelor digitale), asigurând astfel securitatea datelor utilizatorilor. Tehnologia poate fi integrată în carduri de memorie şi în dispozitive care pot să citească astfel de carduri. NSM Initiatives LLC a început să vândă licenţe pe 25 februarie către producătorii de dispozitive şi furnizorii de conţinut video.

SeeQVault oferă utilizatorilor acces la cel mai nou conţinut video, de-a lungul mai multor platforme. Cardul SeeQVault poate fi folosit pentru a reda conţinut HD într-un smartphone, tablet PC sau televizor, asigurând în acelaşi timp o securitate sporită a datelor.

Linia iniţială de produse va conţine carduri cu capacităţi de 16 şi 32GB, compatibile cu Ultra High Speed Bus I şi U1 UHS. Toshiba va începe trimiterea de produse sample în martie, comercializarea urmând a avea loc la sfârşitul anului 2013.

The post Toshiba lansează carduri de memorie microSDHC bazate pe tehnologia SeeQVault appeared first on PC World Romania.

. Citeste toata stirea Toshiba lansează carduri de memorie microSDHC bazate pe tehnologia SeeQVault la pcworld.ro.

Nu rata celelalte stiri din aceasta categorie. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.