Scroogle nu-si face efectul si Bing scade in popularitate


februarie 11 11:00 2013

Stire din categoria Geneneral: Scroogle nu-si face efectul si Bing scade in popularitate

La doar cateva zile dupa ce Microsoft a reluat campania anti-Google, Scroogle se pare ca nu-si face efectul si Bing scade in popularitate.

Bing-bing

Nu stiu daca are o legatura foarte stransa cu eforturile Microsoft de a ponegri seviciile Google, insa cel mai recent raport al celor de la ComScore confirma ca Bing a mai pierdut un loc in topul motoarelor de cautare.

In ultimele doua luni din 2012 raportul qSearch confirma o scadere cu 4,6 procente in numarul cautarilor realizate de internauti in comparatie cu aceeasi perioada a lui 2011. In aceeasi perioada, Google a procesat 114,73 miliarde de cautari si, pe langa un prim loc detasat in top, gigantul are 65,2 procente din piata motoarelor de cautare. Desi aceasta informatie nu vine ca o surpriza, interesant este ca Bing a cazut de pe locul 4 pe locul 5, in favoarea unui motor foarte popular in Rusia si alte tari estice, Yandex.com. In perioada noiembrie-decembrie, Bing a procesat 4,477 miliarde de cautari, in timp ce Yandex a sarit la 4,844 miliarde.

In acelasi top, locul al doilea a fost ocupat de Baidu, cel mai popular motor de cautare asiatic ce a procesat 14,5 miliarde de cautari. Locul 3 este ocupat in continuare, fara nici un dubiu, de Yahoo! cu 8,63 miliarde de cautari. In Statele Unite ale Americii, Google este pe primul loc, motorul de cautare al celor de la Microsoft este pe locul al doilea si Yahoo! pe al treilea. Personal mi se pare imposibil sa nu folosesc deloc Google, cu toate ca Bing are multe beneficii si mi se pare ca este un concurent serios pentru acestea. Sa fie de vina puterea obisnuintei?

The post Scroogle nu-si face efectul si Bing scade in popularitate appeared first on Playtech.ro.

. Citeste toata stirea Scroogle nu-si face efectul si Bing scade in popularitate la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.