Microsoft Office 365, disponibil în cloud pentru clienţii business ai Vodafone


februarie 21 14:16 2013

Comunicatii: Microsoft Office 365, disponibil în cloud pentru clienţii business ai Vodafone

vodafone microsoft office 300x220 Microsoft Office 365, disponibil în cloud pentru clienţii business ai VodafoneClientii business ai Vodafone Romania au de acum la dispozitie suita de servicii Microsoft Office 365 sub forma unui abonament lunar, cu o valoare cuprinsa intre 3,3 euro (fara TVA)/ utilizator si 19 euro (fara TVA)/ utilizator.

Microsoft Office 365 aduce impreuna capabilitatile Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote) cu servicii online de posta electronica (Microsoft Exchange Online), mesagerie instant, chat si conferinta audio-video (Microsoft Lync Online) si management-ul, vizualizarea si editarea de documente (Microsoft Sharepoint Online).

Rezultatul este un serviciu sigur si intotdeauna actualizat care permite astfel angajatilor sa comunice si sa lucreze in conditii ideale, indiferent de distanta sau de dispozitivul folosit (smartphone, tableta sau PC).

„Prin includerea serviciilor Microsoft Office 365 in oferta comerciala pentru companii, Vodafone face inca un pas important in Cloud. Parteneriatul dintre liderul segmentului business pe piata de comunicatii mobile din Romania si cel mai puternic furnizor de instrumente si solutii de productivitate aduce acum beneficii suplimentare companiilor din de la noi din tara, printre care se numara factura unica, asistenta in limba romana si eficientizarea costurilor. Romania devine astfel cea de-a 16-a tara in care Vodafone lanseaza Office 365, iar Vodafone, singurul operator mobil din Romania cu care Microsoft a incheiat un astfel de parteneriat” a declarat Benoit Valla, Senior Director, Corporate & Government Segment, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania.

. Citeste toata stirea Microsoft Office 365, disponibil în cloud pentru clienţii business ai Vodafone la connect.ro.

Nu rata celelalte stiri din aceasta categorie. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.