iPhone-urile din Brazilia vin si cu Android


februarie 14 10:24 2013

Stire din categoria Geneneral: iPhone-urile din Brazilia vin si cu Android

Cu toate ca a mai avut probleme in trecut cu numele asociate unor produse, Apple tocmai a pierdut o lupta importanta cu iPhone-urile din Brazilia.

iPhone Neo One Brazilia brand

In anul 2000 o companie din Brazilia isi inregistra un nume pentru telefoane inteligente. Acel nume era iPhone iar numele companiei era Gradiente. Desi au trecut 7 ani pana in momentul in care Apple a decis sa lanseze un produs cu acest nume, compania americana s-a dus in Brazilia si a batut cu pumnul in masa sperand sa obtina exclusivitate asupra respectivului brand. Dupa cativa ani de procese, Institutul de Proprietate Industriala din Brazilia a decis ca Apple nu are cum sa foloseasca cu exclusivitate termenul iPhone in aceasta tara.

In continuare, iPhone-urile se vor vinde fara probleme in Brazilia, atat cele originale cat si cele produse de compania Gradiente. Din pacate, compania a inceput deja sa profite de respectivul nume lansand la finele anului trecut un iPhone cu Android. Ca urmare, Apple va putea lansa si comercializa noi modele de iPhone insa nu vor fi singurele din aceasta zona. Problema pare destul de complexa la nivel judiciar, pentru Gradiente este destul de simpla, detin proprietatea intelectuala pentru acel nume si beneficiaza de sonoritatea produselor Apple. pe de alta parte este posibila crearea unei confuzii in Brazilia legate de conceptul de iPhone.

The post iPhone-urile din Brazilia vin si cu Android appeared first on Playtech.ro.

. Citeste toata stirea iPhone-urile din Brazilia vin si cu Android la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.