Belkin lansează tastatura FastFit pentru mini iPad


februarie 12 13:43 2013

Stire din categoria Hardware: Belkin lansează tastatura FastFit pentru mini iPad

Belkin creator al produselor inspirate chiar de consumatorii săi, anunţă cea mai subţire şi uşoară tastatură cu tehnologie Bluetooth wireless. Acesta este o combinaţie între tastatură şi o copertă de protecţie destinată lui mini iPad şi numită, FastFit Bluetooth Wireless Keyboard Case. Coperta combină o experienţă superioară a dactilografierii, portabilitatea mare şi o baterie suficientă ca să permită  utilizatorilor de mini iPad cât mai multe operaţii cu tableta lor.

La numai 7mm grosime, tastaura-copertă Fast Fit  este mai subţire decat însuşi mini iPad. Noua tastatură are caracteristicile tastaturii TruType, care dispune de taste plasate la distanţă astfel încât să permită o dactilografiere corectă. Fiecare tastă are un mecanism cu resort, care la atingere, dă o senzaţie tactilă placută pentru o dactilografiere rapidă, intuitivă şi comfortabilă.

“Cu toate că are numai 7mm grosime, tastatura FasFit permite o experienţă a dactilografierii, asemănătoare cu cea la un laptop, dar este departe de masiva şi greoaia tastatură a unui computer” spune Jamie Elgie, Director de gestiune al produsului, la Belkin. Construită dintr-un aliaj de aluminium folosit în aviaţie, această copertă este ideală pentru cei ce călătoresc. Magneţii de securizare fixează tastatura-copertă de mini iPad pentru a fi transportată uşor, fără o greutate adiţională.

Coperta protectivă cu tastatură are o conexiune de mică putere Bluetooth 3.0 şi o baterie de 200 mAh, care permit dactilografierea fără-fir timp de 155 de ore fără încărcare.

În plus, tastatura FastFit are propriul său mecanism de activare/dezactivare, astfel încât porneşte tableta la deschiderea coperţii sau opreşte tableta la închiderea coperţii

Disponibilitate: Tastatura–copertă FastFit Bluetooth Wireless pentru mini iPad (F5L153) are un preţ final de 344.90 lei şi va fi disponibilă în luna iunie.

The post Belkin lansează tastatura FastFit pentru mini iPad appeared first on PC World Romania.

. Citeste toata stirea Belkin lansează tastatura FastFit pentru mini iPad la pcworld.ro.

Nu rata celelalte stiri din aceasta categorie. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.