Samsung declarat responsabil de moartea unui angajat


decembrie 15 02:40 2012

Stire din categoria Geneneral: Samsung declarat responsabil de moartea unui angajat

In urma unui caz mai putin obisnuit din industria IT, guvernul Sud Coreean a stabilit ca Samsung este direct vinovat de decesul unei foste angajate, Kim.

Samsung responsabil deces angajat

Kim este numele unei foste angajate dintr-o fabrica Samsung. Tanara a murit de cancer la 36 de ani in luna martie a acestui an. Angajata intre anii 1995 si 2000 de catre compania coreeana, un studiu a relevat ca expunerea la radiatii si solventi organici din perioada respectiva au fost cauzele bolii. Situatia aceasta a escaladat destul de mult, avand in vedere ca decizia finala a fost luata de Guvernul Sud Coreean, nu de o organizatie insignifianta. Ministrul Muncii din respectiva tara a recunoscut ca este imposibil de apreciat gradul exact de expunere la radiatii. Cu toate acestea nu exista nici un dubiu in ceea ce priveste o legatura de gen cauza – efect intre boala de care a suferit Kim si perioada angajarii la Samsung.

Familia fostei angajate a fost recompensata pentru pierderea suferita. Desi nu se stie suma exacta platita in acest caz, se vehiculeaza ca ar fi vorba de o cifra echivalenta cu salariul pe o perioada de 4 ani. In cazul in care veti fi tentat sa credeti ca acesta este un caz unic va veti insela amarnic. Pana in acest moment s-au mai inregistrat 3 cazuri separate cu deznodamanturi similare toate legate de practici neglijente din partea Samsung.

The post Samsung declarat responsabil de moartea unui angajat appeared first on Playtech.ro.

. Citeste toata stirea Samsung declarat responsabil de moartea unui angajat la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.