eMag implineste 11 ani – reduceri de 11% pe data de 10 Decembrie 2012


decembrie 08 11:05 2012

Luni, 10 Decembie 2012, eMag implineste 11 Ani! Cu aceasta ocazie, in ziua de Luni, 10 Decembrie 2012, toate produsele au o reducere suplimentara de 11% sub forma de Card Cadou. Oferta este limitata si un contor iti va spune cat mai e pana se termina promotia.

Iata cateva sfaturi pentru cei ce doresc sa prinda ofertele.

1. Trebuie sa te asiguri ca ai un cont pe eMag inainte de 10 Decembrie 2012. Vei primi pe email dis de dimineata lista cu toate produsele aflate la reducere ;).

2. Nu te deloga din contul tau. Odata ce ai accesat contul si te-ai logat, nu te deloga. Poti inchide browserul, sa il redeschizi de cate ori doresti, sa accesezi emag.ro si vei ramane logat tot timpul.

3. De indata ce ai plasat comanda, vei primi pe email programarea pentru livrarea produselor cumparate. Toate comenzile inregistrate de de ziua emag vor fi livrate doar acasa, in maxim 7 zile. Seamana a BlackFriday #2, nu? 🙂

Si pentru ca acum este week-end, dupa ce ai facut cont pe eMag, iti recomandam sa mergi la distractie tot week-end-ul si sa revii luni dimineata pe linkul de mai jos pentru a-ti cumpara, cu reducere, cadourile pentru sarbatori!

 

  Article "tagged" as:
  Categories: