Un experiment Chrome: Unde ne aflam in sistemul solar ?


noiembrie 15 09:20 2012

Stire din categoria Geneneral: Un experiment Chrome: Unde ne aflam in sistemul solar ?

Ca o dovada a evolutiei tehnologice si a faptului ca aplicatiile web devin din ce in ce mai complexe, Google tocmai a lansat o noua pagina din categoria Chrome Experiment.

100.000 stele Chrome Experiment

Pentru simplul fapt ca HTML5 este un limbaj de programare mult mai reusit decat pare la prima vedere, in ultimele luni au inceput sa apara pagini din ce in ce mai complexe si mai bogate cand vine vorba de continut interactiv. Intitulata 100.000 Stars aplicatia web in cauza cocheteaza pentru titlul de cea mai complexa initiativa de acest gen din partea Google. Pentru ca imaginile spectaculoase sa poata lua forma pe care o vedeti mai sus au fost folosite tehnologii precum Chrome WebGl, CSS3D si Web Audio. Rezultatul este impresionant si, cel putin pentru mine, face o treaba foarte buna in a-mi aduce aminte de seria Star Wars.

Legat de continutul inclus in aplicatie, in principiu este reprodus destul de fidel intregul nostru sistem solar, cu planetele si stelele aferente. Stele au numele reale, iar daca faceti click pe respectivele nume puteti accesa informatii suplimentare. Daca nu sunteti neaparat interesat de informatiile in format text, merita sa retineti ca aspectul respectivelor stele este cat se poate de apropiat de reprezentarile imaginate de astronomi.

. Citeste toata stirea Un experiment Chrome: Unde ne aflam in sistemul solar ? la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.