Noile surse de gaming – nJoy Rogue


noiembrie 27 18:00 2012

Stire din categoria Hardware: Noile surse de gaming – nJoy Rogue

nJoy, o marcă IT&C românească lansată în iunie 2010 și a cărei licență exclusivă este deținută de Dai Tech SRL, bazându-se pe o experiență de peste 15 ani a personalului său dorește să își surprindă utilizatorul prin imprimarea unui caracter personal produselor sale; scopul nJoy este de a aduce zâmbetul pe fața utilizatorului în momentul contactului acestuia cu produsul.

nJoy își va lărgi gama de produse existente cu o nouă familie de PSU-uri (surse) ATX de gaming, intitulată Rogue. Seria va conține trei noi modele de surse cu putere diferită, 450W, 500W, 600W și va fi disponibilă pe piața din România începând cu luna decembrie.

nJoy Rogue – putere din tărâmul umbrelor, reprezintă ultima serie de surse ATX12V v2.3 ce se alătură familiei de produse nJoy. Gama a fost special concepută pentru a satisface nevoile de consum ale gamer-ilor sau ale persoanelor cu sisteme performante.

Am realizat seria Rogue din dorința de a îmbina cea mai bună tehnologie existentă într-o sursă de excepție, atât din punct de vedere tehnologic dar și din a modului în care arată; negrul carbon cu inserții argintii al vopselei, ventilatorul portocaliu viu “tangerine” și cablurile manșetate cu împletituri negre-portocalii oferă un aspect ce ne diferențiază de restul produselor de pe piață.” – Adorian Demeter, Manager General nJoy.

Una din principalele caracteristici incluse la sursele nJoy Rogue este PFC-ul Activ, un circuit care regularizează tensiunea de intrare astfel încât semnalul transmis spre restul componentelor din sistem să fie constant.

Seria Rogue funcționează la un nivel ultra scăzut de zgomot de doar 21dB. PSU-urile Rogue sunt echipate cu un sistem de control termic avansat ce reglează în mod automat viteza de rotație a ventilatoarului de 12 centimetri, ultra-silențios, în funcție de temperatura de operare a sursei, temperatură monitorizată în timp real de senzorii instalați. Am implementat această caracteristică urmărind și reducerea consumului general de energie electrică a sursei.

Din dorința de a integra maximum de tehnologie în vederea protejării datelor și sistemelor utilizatorilor nostri, nJoy Rogue oferă protecție totală împotriva situațiilor de supra-tensiune (OVP), sub-tensiune(UVP), scurt-circuit (SCP), supra-încălzire (OTP), supra-sarcină (OPP).

Rogue a fost echipat cu cabluri extra lungi de 50 de centimetri pentru a facilita accesul la orice componentă din sistem, indiferent de dimensiunea carcasei. Pentru un mai bun management în interiorul sistemului cablurile sursei sunt învelite într-un manșon de plastic împletit. nJoy Rogue este lansat cu o multitudine de conectori, suficienți oricărei situații hardware:  5 x SATA, 3 x Molex, 2 x 6+2 pini PCI-Express, 1 x 4+4 pini ATX12V/EPS12V, 1 x 20+4 pini; astfel este ATI Crossfire si nVidia SLI ready.

Prețul recomandat de raft este de 184.90 lei (TVA inclus) pentru sursa Rogue 450RGE/450W, de 209.90 lei (TVA inclus) pentru Rogue 500RGE/500W și de 269.00 lei (TVA inclus) pentru Rogue 600RGE/600W.

Pentru mai multe detalii despre produsele nJoy vă rugăm vizitați www.nJoy.ro

The post Noile surse de gaming – nJoy Rogue appeared first on PC World Romania.

. Citeste toata stirea Noile surse de gaming – nJoy Rogue la pcworld.ro.

Nu rata celelalte stiri din aceasta categorie. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.