Dropbox atinge o cifra record de utilizatori


noiembrie 14 15:40 2012

Stire din categoria Geneneral: Dropbox atinge o cifra record de utilizatori

Este incredibil cat de mult a crescut serviciul Dropbox in ultimii ani. Dupa ce a incheiat parteneriate cu producatorii de smartphone-uri si notebook-uri care ofera la randul lor spatiu de stocare cloud, Dropbox a devenit aproape imposibil sa mai fie ajuns din urma.

Dropbox 100 milioane

O suta de milioane este numarul de utilizatori inregistrati pe care ii are in acest moment Dropbox, o cifra care, doar in ultimul an a crescut de patru ori. Este adevarat ca giganti precum Google sau Amazon au incercat sa le faca concurenta celor de la Dropbox, insa cu parteneriate gen Facebook a devenit mai evident ca niciodata ca Dropbox are doar o tendinta ascendenta. Intr-un interviu recent acordat celor de la New York Times, Drew Houston a afirmat cu zambetul pe buze ,,celelalte companii sunt ocupate incercand sa construiasca ceva ce noi am avut acum 4 ani. Suntem cu mult inaintea lor.” In alt context aceasta afirmatie ar fi parut un pic exagerata, realitatea insa arata ca nici o companie care si-a lansat un serviciu de stocare in cloud, nu are un nivel de popularitate similar.

Pentru a celebra evenimentul, in zilele urmatoare pe site-ul Dropbox, 100 de utilizatori dintre cei ce vor povesti o experienta legata de utilizarea serviciului vor primi inca 10 GB spatiu de stocare.

. Citeste toata stirea Dropbox atinge o cifra record de utilizatori la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.