Sony isi pregateste si el un serviciu Cloud


octombrie 25 19:00 2012

Stire din categoria Geneneral: Sony isi pregateste si el un serviciu Cloud

Sony MyXperia CloudO cerere de trademark cu numele de MyXperia, depusa de Sony recent, sugereaza ca si compania pregateste un serviciu de cloud pentru utilizatorii produselor sale. Trademark-ul respectiv implica posibilitatea utilizatorului de a uploada, stoca,sau downloada informatii multimedia digitale. Acesta face referire la telefoane mobile, tablete sau alte dispozitive portabile electronice. Chiar si domeniul MyXperia.com a fost achizitionat de catre companie, momentan nefiind disponibil pentru utilizatori.

Sony, ca si companie, este destul de in urma fata de competitori, in ceea ce priveste trend-ul tabletelor si al smartphone-urilor. Ca sa nu mai vorbim de altfel de servicii de cloud un cel de la Apple este probabil pe primul loc ca si numar de utilizatori. Chiar si Google sta foarte bine pe segmentul de cloud, serviciul sau Google Drive fiind oferit gratuit cu limita de 5 GB pentru utilizatorii de gmail.

Pe de alta parte Sony are destul de multa experienta in domeniul continutului multimedia, de la filme, clipuri video sau muzica, baza de date proprie si cea controlata de companie este destul de vasta. Ar fi o idee buna sa ofere acces la tot felul de servicii prin aceasta platforma, si sper din tot sufletul sa nu faca greseala de a forta utilizatorul sa isi cumpere un dispozitiv Xperia pentru a avea acces la acest serviciu.

. Citeste toata stirea Sony isi pregateste si el un serviciu Cloud la playtech.ro.

Precomanda acum Galaxy Note 2 la doar 2.649.99 lei!

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.