Natural Phonemena – Scurt metraj spectaculos, realizat in time-lapse


octombrie 16 12:00 2012

Stire din categoria Geneneral: Natural Phonemena – Scurt metraj spectaculos, realizat in time-lapse

Cu rezultate precum cel de mai jos este mai remarcabila ca niciodata puterea cinematografica pe care o are un singur om cu imaginatie si cu o camera foto.

VIdeoSapien World TimeLapse

Clipul de mai jos este rezultatul muncii lui Reid Gower, un creator de filme pentru care Natural Phenomena reprezinta prima interactiune cu domeniul time-lapse-ului. Cu o durata de 5 minute este incredibila plaja de evenimente si spatii pe care creatorul a reusit sa le captureze, din mijlocul orasului in timpul noptii pana in mijlocul padurii la rasarit. Incercati sa apreciati efortul din spatele acestui filmulet avand in vedere si doar faptul ca a fost filmat in 12 locatii diferite. Cea mai interesanta particularitate a acestui film sta in varietatea de spatii inconjuratoare capturate.

Inspirat de un lung metraj de ski din 2011 – All.I.Can, intr-un interviu recent Reid Gower a afirmat ca ideea pentru acest film i-a venit dupa ce si-a planuit mai multe calatorii. Timpul necesar acestui proiect a fost de aproximativ 6 luni, iar dupa ce l-a terminat a decis sa-l posteze pe Vimeo.

Cu toate ca bugetul asociat acestui proiect pare fabulos, realitatea este cu totul alta. Pentru scenele de la inaltime, care de cele mai multe ori sunt realizate cu ajutorul unui elicopter, au fost folosite camere GoPro instalate in caserole de la mancare legate de baloane cu heliu. Daca vreti sa mai vedeti si alte lucrari ale lui Gower puteti viziona o serie de clipuri realizate ca un omagiu pentru astro-fizicianul Carls Sagan.

 

. Citeste toata stirea Natural Phonemena – Scurt metraj spectaculos, realizat in time-lapse la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.