Lucrurile devin serioase in Germania, chiar si pe Twitter


octombrie 19 13:00 2012

Stire din categoria Geneneral: Lucrurile devin serioase in Germania, chiar si pe Twitter

Nazi flag Besseres Hannover

Motivul pentru care titlul suna atat de generalist este pentru ca am preferat sa nu trecem cuvinte ca Neo Nazisti in acesta pentru ca despre ei este vorba in aceasta stire. Twitter a blocat un cont al unei grupari de genul din germania care instiga la ura si violenta fata de straini. Miscarea nu este prima de acest gen care isi manifesta politicile online, insa este pentru prima data cand Twitter intelege gravitatea situatiei si la cererea germaniei actioneaza rapid in acest sens. Grupul vizat de autoritatile germane se numeste Besseres Hannover (Better Hannover) si este interesant ca vine chiar din orasul unde se tine CeBIT-ul, si alte cateva zeci de conventii anuale. Probabil s-au saturat de atat de multi straini care le viziteaza orasul in fiecare saptamana.

Contul acestora de Twitter @hannoverticker, este acum blocat, dupa ce organizatia a fost atent monitorizata timp de 4 ani. Ma intreb ce le-a luat atata, mai ales ca este vorba de fortele de ordine germane. Problemele insa nu se termina aici. Exista organizatii care au inceput sa conteste decizia in cauza, mentionant ca nu mai au un precedent real. Acum ceva vreme in urma unor comentarii din Arabia, au existat cereri pentru oprirea respectivelor conturi ale retelei sociale, cereri venite de la guvernul arab. Twitter nu s-a conformat atunci, se pare ca aversiunea fata de neo-nazisti este ceva mai mare… au declarat cateva din site-urile din germania.

Daca nu sunt atenti atat reprezentantii Twitter cat si cei responsabili din Germania situatia risca sa escaladeze mult mai mult de atat.

. Citeste toata stirea Lucrurile devin serioase in Germania, chiar si pe Twitter la playtech.ro.

Precomanda acum Galaxy Note 2 la doar 2.649.99 lei!

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.