Laptop MacBook Air 11 – stil si rafinament


octombrie 21 15:41 2012

Cine nu a auzit de Apple, sa faca bine sa auda. Nu sunt un fan, insa produsele lor nu pot trece cu vederea. Peste tot unde te uiti la televizor vezi ca prezentarile se fac de pe laptopuri Mac, cele mai noi produse mobile, iPone si iPad, sunt mediatizate foarte mult, sau personajele din filme folosesc Mac-urile pentru diferite sarcini etc. Eu sincer nu am vazut un alt brand sa fie asa de urmarit si indragit. Nu am vazut la nicun alt brand sa stea lumea la coada 3 zile inainte de a lansa un produs, doar la Apple este acest fenomen. Nici nu e de mirare ca o singura actiune costa ~~700$. In fine, pe scurt, laptopurile Apple sunt un create cu eleganta, rafinament si cu stil.

Laptop MacBook Air 11

Laptop MacBook Air 11" cu procesor Intel® CoreTM i5 1.70GHz, Ivy Bridge, 4GB, SSD 64GB, Intel® HD GraphicsPentru cei ce isi doresc o versiune mai mica de MacBook, pot sa aleaga aceasta versiune cu un ecran de 11 inch, ce masoara doar 300 x 192 x 3 – 17 mm si cantareste 1.08Kg. Este ulta subtire si  chiar daca este mai mic, nu inseamna ca este si slab. Laptopul MacBook Air 11″ este echipat cu un pocesor Intel Core i5 Dual-core tactat la frecventa de 1700Mhz, realizat pe tehnologia de 22nm si cu un cache de 3Mb. Ecranul LCD LED Glossy widescreen de 11.6  inch este capabil sa afiseze imagini la o rezolutie de 1366 x 768, suficient pentru a vizualiza imagini si filme la o calitate superioara.

Laptop-ul MacBook Air 11, nu sta rau nici la capitolul memore si HDD. Suporta maxim 8GB DDR3 1600MHz, insa din fabrica, vine echipat doar cu 4GB. HDD-ul este unul de mare viteza, SSD de 64GB. Nu lipsesc nici difuzoarele integrate si camera web de 720p FaceTime HD pentru a avea parte de o experienta multimedia de neuita.

Sistem de operare pentru toate laptopurile Mac, este Mac OS X, versiunea Lion pe acest laptop, si include urmatoarele softuri: Mail, Address Book, iCal, the Mac App Store, iTunes, Safari, Time Machine, FaceTime, Photo Booth, Mission Control, Launchpad, AirDrop, Resume, Auto Save, Versions, Quick Look, Spotlight, QuickTime.

Laptop MacBook Air 11" cu procesor Intel® CoreTM i5 1.70GHz, Ivy Bridge, 4GB, SSD 64GB, Intel® HD Graphics

Vezi mai multe poze si detalii despre acest laptop.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.