Bucataria este cea mai periculoasa pentru un iPhone


octombrie 17 12:40 2012

Stire din categoria Geneneral: Bucataria este cea mai periculoasa pentru un iPhone

squaretrade1 accidents

In urma unor date preluate de la Square Trade, o companie ce se ocupa de garantii pentru dispozitive electronice, aproximativ 21 % din dispozitivele inregistrate la ei s-au defectat in bucatarie. Celelalte camere se apropie destul de mult, pe locul 2 fiind sufrageria cu 18 procente si baia cu 16 procente. Dormitorul pe de alta parte are doar 8 procente in acest clasament. Clasamentul a fost facut pe un esantion de 2500 persoane, care, chiar daca se pot face vinovate de manevrarea incorecta a smartphone-ului lor tot justifica rezultatele acestui chestionar. La urma urmei care camera din casa detine lichide topite, flacari deschise, suprafete dure si alunecoase, si o multime de unelte ascutite.

Sau pot fi de vina aplicatiile cu retete pe care multi dintre noi le folosim atunci cand dorim sa facem o prajitura gustoasa. Americanii au cheltuit 5.9 miliarde de dolari pe iPhone-uro defecte iar ca si stat fruntas Mississippi este lider national. Aproximativ o treime din utilizatorii de smartphone isi strica terminalul intr-o perioada de 2 ani. Apa este unul dintre cele mai periculoase lichide cand vine vorba de infiltrarea in dispozitive electronice, reprezentand 43 procente din numarul de iPhone-uri defectate. Restul sunt reprezentate de sucuri acidulate, bere, cafea, ceai, sau alte lichide calde.

squaretrade2 accidents

Ti-a lovit telefonul de asfalt lasand-ul pe masina si uitand de el? Ei bine 6 procente din cei intervievati au zis ca au facut-o.  5% si l-au uitat in buzunarul hainelor dupa care le-au bagat la spalat, si un procent de 9 % si-au scapat indragitul dispozitiv in toaleta.

. Citeste toata stirea Bucataria este cea mai periculoasa pentru un iPhone la playtech.ro.

Nu rata celelalte stiri din categoria General. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.