ELKOTech anunţă lansarea de către Western Digital a unei noi linii de servere Network Storage


septembrie 10 14:20 2012

Stire din categoria Hardware: ELKOTech anunţă lansarea de către Western Digital a unei noi linii de servere Network Storage

ELKOTech Romania anunţă lansarea WD Sentinel™ DX4000, o soluţie de stocare creată special pentru a îndeplini cerinţele companiilor mici şi mijlocii. Noul model foloseşte sistemul de operare Windows® Storage Server 2008 R2 Essentials şi un procesor Intel® D525 Dual Core.

WD Sentinel DX4000 oferă o protecţie completă a datelor şi are o capacitate de 4, 6, 8 sau 12TB, oferind astfel posibilitatea companiilor să îşi extindă spaţiul de stocare, pe măsură ce business-ul lor creşte.

“Serverul WD Sentinel reprezintă soluţia optimă pentru stocarea, back-up-ul şi accesul remote securizat la date. Abilitatea dispozitivului de a centraliza date oferă companiilor flexibilitatea necesară business-urilor actuale. WD oferă administratorilor de companii o soluţie completă de protejare a datelor”, a declarat Thomas Gallivan, Vice President Marketing pentru WD SMB Solutions Group.

Indiferent de statusul lor, personal sau profesional, conţinutul digital şi alte fişiere sunt importante pentru companii şi sunt de neînlocuit de cele mai multe ori atunci când sunt compromise sau pierdute. WD Sentinel DX4000 oferă mai multe soluţii prin care companiile îşi pot proteja informaţiile fără intervenţia utilizatorilor. WD Sentinel vine preconfigurat cu unităţi de stocare de clasă enterprise, protecţie RAID, software de back-up şi restaurare, porturi de redundanţă şi o sursă opţională de alimentare. Adiţional, WD Sentinel oferă utilizatorilor abilitatea de a se conecta la un furnizor de soluţii de stocare “public cloud”.

Software-urile incluse în pachet oferă administratorilor de companii şi angajaţilor libertatea şi flexibilitatea de a accesa fişiere de la distanţă şi de a partaja documente cu angajaţii externi, consultanţii independenţi şi birourile externe.

Cinci metode pentru protejarea datelor

WD Sentinel DX4000 oferă cinci metode de protecţie a datelor pentru fiecare echipament din reţea şi este compatibil cu serviciile WD Guardian.

  1. Foloseşte unităţi de stocare: Unităţile de stocare WD sunt cunoscute la nivel mondial pentru performanţa ridicată şi fiabilitatea extinsă;
  2. RAID: Level 1 şi 5 pentru protejarea datelor şi viteză;
  3. Backup zilnic: Software-ul de backup şi recuperare a datelor oferă un back-up complet în fiecare zi pentru maxim 25 de echipamente conectate de reţea. Instalarea se realizează rapid şi intuitiv;
  4. Conectivitate  redundantă: Dual Gigabit Ethernet configurat în Adaptive Fault Tolerance (AFT) schimbă automat către al doilea port de reţea în cazul în care apare o problemă;
  5.  Protecţie opţională Disaster Recovery.

 

The post ELKOTech anunţă lansarea de către Western Digital a unei noi linii de servere Network Storage appeared first on PC World Romania.

. Citeste toata stirea ELKOTech anunţă lansarea de către Western Digital a unei noi linii de servere Network Storage la pcworld.ro.

Nu rata celelalte stiri din aceasta categorie. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.