Evolio a lansat comercial Evotab Fun, tableta PC de 7 inch cu GPS


august 02 11:40 2012

Evolio a lansat noua tabletă PC de 7 inch, Evotab Fun, cea mai plată tableta de 7” disponibilă în România. Noua tabletă se prezintă sub forma unui nou concept – Travel& Fun – combinand funcții multimedia cu capabilități de utilizare practica in calatorii, inclusiv cea de navigare GPS.

Elegantă, ușoară, subțire și cu o garanție de 5 ani, Evotab Fun este primul companion complet pentru călătorii, serviciu și acasă.

Receptorul GPS HighVision HV5820 inclus face posibilă folosirea tabletei PC Evotab Fun pe post de GPS, chiar și atunci când nu ai acces la internet. Evotab Fun are inclus in pachetul de baza un Car-Kit complet: suport parbriz, încărcător mașină, cablu de date Mini USB- USB.

Tableta PC Evotab Fun este echipată cu unul din cele mai rapide procesore grafice existent în acest moment pe un dispozitiv multimedia: Mali 400 MHz Quad Core. Procesorul grafic permite vizualizarea filmelor HD, cu un consum mai mic de energie, autonomia tabletei ajungând până la 7 ore de folosire continuă, 5 ore de utilizare intensiva cu GPS și Wi-Fi active.

Transmițătorul FM încorporat întregește experiența multimedia a utilizatorului permițând redarea fișierelor audio (filme, muzică etc) direct de pe tableta PC prin intermediul stației audio, pentru momentele când te aflii în mașină sau acasă.

Conectica tabletei PC: HDMI, mini USB 2.0, Wi-Fi, adaptor USB se înscrie în nota generală a tabletelor Evolio.

Din punct de vedere conținut, tableta PC vine preinstalată, în premieră în piață, cu aplicația Evobook – aplicație prin care poți achiziționa și citi cărți electronice (ebook) în limba română.

 

. Citeste tot la pcworld.ro.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.