Sony Mobile anunta premiile de la red dots awards


iulie 03 16:00 2012

Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) anunţă câştigarea a patru premii red dot awards în categoria “Design de Produs”, precum şi obţinerea unei menţiuni. Juriul, format din experţi internaţionali, a evaluat după următoarele criterii: nivelul de inovare propus, ergonomia, durabilitatea şi sustenabilitatea produsului. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc în Essen, Germania, pe 2 iulie.

 

Modelele câştigătoare:

Xperia active, Xperia ion, Smart Wireless Headset pro şi SmartDock pentru Xperia ion sunt modelele câştigătoare în categoria „Design de Produs”, în timp ce Xperia ray a obţinut o menţiune.

 

  • Xperia active e dotat cu un ecran frumos, rezistent la zgârieturi, care poate fi folosit chiar şi cu degetele umede oferind, în acelaşi timp, o vizibilitate bună şi în lumina puternică a soarelui. O ramă elegantă de aluminiu înconjoară şi protejează display-ul. În cuvintele juriului, “toate detaliile exprimă rezistenţa modelului, uşurinţa în utilizare, cât şi calitatea deosebită”.

 

  • Xperia ion vine cu un display generos şi cu un design simplu, dar elegant, care creează iluzia unui telefon care pluteşte în mâna utilizatorilor. Juriul a lăudat “contrastul dintre display-ul negru şi spatele de aluminiu care sugerează calitatea deosebită şi precizia detaliilor”. SmartDock pentru Xperia ion – design-ul subtil, de calitate, ascunde şi funcţionalităţi complexe – conectivitate la periferice, televizor şi alte dispozitive. A câştigat votul juriului prin “armonia creată cu telefonul”. Design-ul discret şi minimalist al căştilor stereo Smart Wireless Headset pro atrage o categorie largă de utilizatori.

 

  • Alura subţire, dinamică a telefonului Xperia ray se potriveşte perfect în mâna utilizatorilor. Laturile de aluminiu ale smartphone-ului Android îl fac plăcut la atingere şi sugerează durabilitatea şi calitatea premium a modelului.

 

Premiile red dot design reprezintă una dintre cele mai appreciate competiţii de design, primind anual peste 14,000 de înscrieri din 70 de ţări.

. Citeste tot la pcworld.ro.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.