Sony Mobile anunta premiile de la red dots awards


iulie 03 16:00 2012

Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) anunţă câştigarea a patru premii red dot awards în categoria “Design de Produs”, precum şi obţinerea unei menţiuni. Juriul, format din experţi internaţionali, a evaluat după următoarele criterii: nivelul de inovare propus, ergonomia, durabilitatea şi sustenabilitatea produsului. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc în Essen, Germania, pe 2 iulie.

 

Modelele câştigătoare:

Xperia active, Xperia ion, Smart Wireless Headset pro şi SmartDock pentru Xperia ion sunt modelele câştigătoare în categoria „Design de Produs”, în timp ce Xperia ray a obţinut o menţiune.

 

  • Xperia active e dotat cu un ecran frumos, rezistent la zgârieturi, care poate fi folosit chiar şi cu degetele umede oferind, în acelaşi timp, o vizibilitate bună şi în lumina puternică a soarelui. O ramă elegantă de aluminiu înconjoară şi protejează display-ul. În cuvintele juriului, “toate detaliile exprimă rezistenţa modelului, uşurinţa în utilizare, cât şi calitatea deosebită”.

 

  • Xperia ion vine cu un display generos şi cu un design simplu, dar elegant, care creează iluzia unui telefon care pluteşte în mâna utilizatorilor. Juriul a lăudat “contrastul dintre display-ul negru şi spatele de aluminiu care sugerează calitatea deosebită şi precizia detaliilor”. SmartDock pentru Xperia ion – design-ul subtil, de calitate, ascunde şi funcţionalităţi complexe – conectivitate la periferice, televizor şi alte dispozitive. A câştigat votul juriului prin “armonia creată cu telefonul”. Design-ul discret şi minimalist al căştilor stereo Smart Wireless Headset pro atrage o categorie largă de utilizatori.

 

  • Alura subţire, dinamică a telefonului Xperia ray se potriveşte perfect în mâna utilizatorilor. Laturile de aluminiu ale smartphone-ului Android îl fac plăcut la atingere şi sugerează durabilitatea şi calitatea premium a modelului.

 

Premiile red dot design reprezintă una dintre cele mai appreciate competiţii de design, primind anual peste 14,000 de înscrieri din 70 de ţări.

. Citeste tot la pcworld.ro.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.