Sony lansează nouă gamă de playere Walkman


iulie 25 14:20 2012

Noua gamă de playere MP3 audio şi video Walkman® de la Sony include cele mai subţiri modele Walkman® produse vreodată. Cu o grosime de doar 7 mm, noile serii S770BT şi E570/470 sunt uşor de strecurat în cele mai mici spaţii din geantă sau în buzunar. Cu o durată de funcţionare de până la 36 de ore la o singură încărcare a dispozitivului, poţi fi sigur că nu rămâi fără baterie pe durata călătoriilor lungi. Şi dacă eşti în căutarea experienţei audio absolute, Seria Walkman® F800 te introduce într-o lume captivantă a sunetelor hi-fi, alături de care te vei bucura de conectivitatea Wi-Fi şi aplicaţii preinstalate.

 

Walkman® permite transferul de muzică, fotografii, clipuri video, podcast-uri şi liste de redare de pe iTunes (doar conţinut non-DRM) sau Windows Explorer® prin drag-and-drop. Acestă funcţie va fi la îndemâna utilizatorilor care îşi doresc să se bucure de propria colecţie de melodii oriunde s-ar afla.

 

Walkman® Seria F800

Bucură-te în drumurile tale zilnice de o experienţă de divertisment extremă. Rulând pe platforma Android™ 4.0 („Ice Cream Sandwich”), seria Walkman® F800 îţi permite să accesezi o gamă generoasă de aplicaţii preinstalate, de la e-mail la hărţi şi galerii media. Conectează-te wireless prin Wi-Fi sau Bluetooth® şi poţi descărca şi mai multă muzică de pe Google Play™. Interacţiunea cu aplicaţiile, colecţia media şi jocurile disponibile este o plăcere datorită ecranului multi-touch generos de 8,9 cm/3,5 inci şi puterii de procesare mărite pentru răspunsuri rapide.

 

Te poţi bucura de un bass puternic şi sunete înalte clare datorită  amplificatorului digital S-Master MX şi celor cinci tehnologii Clear Audio încorporate. Poţi chiar să împărtăşeşti muzica preferată cu cei din jur datorită sistemului de boxe xLOUD® care reduc distorsionările şi întreruperile neplăcute.

 

Walkman® Seria S770BT

Disponibilă împreună cu setul asortat de căşti intraauriculare Bluetooth®, Seria Walkman® S770BT îţi permite să asculţi melodiile preferate fără să te încurci în fire. Chiar şi în momentele în care Walkman-ul® se află într-un buzunar sau în geantă, este uşor să ajustezi volumul sau să treci peste anumite piese cu ajutorul butoanelor localizate pe căşti.

 

Acasă sau în mişcare, Seria Walkman® S770BT poate transmite semnal audio de înaltă calitate către alte dispozitive compatibile cu Bluetooth®, precum docuri pentru boxe, sisteme home audio sau sistemul audio din maşina personală.

 

Walkman® Seria E570

Intră într-o lume a muzicii pure, fără întreruperi, atunci când eşti în drum spre facultate sau te relaxezi acasă. Seria Walkman® E570 poate reduce zgomotul de fond cu până la 98%4 datorită combinaţiei unice dintre tehnologia încoporată de estompare digitală a zgomotului şi căştile de înaltă calitate care anulează zgomotul, accesorii furnizate împreună cu produsul.

 

Walkman® Seria E470

Noua serie Walkman® E470 a fost proiectată pentru a îmbina perfect sunetul clar, cu un bass puternic, într-un design colorat şi subţire. Dispozitivele dispun de funcţii de divertisment pentru a da tonul petrecerii, precum modul Karaoke şi afişarea versurilor sincronizate cu melodia. O noutate a Walkman-ului® este gama de jocuri de care te poţi bucura pe ecranul LCD de 5,1 cm/2 inci, în timp ce asculţi muzică.

 

Este disponibil de asemenea şi Walkman-ul® E473K care include un doc cu design atractiv pentru boxele portabile, ideal pentru a reda muzica la un volum ridicat, fie că te afli în interiorul locuinţei sau te relaxezi cu prietenii în gradină. Alimentat de la bateria internă a MP3 player-ului, docul oferă un sunet energic cu un bas puternic, fiind în acelaşi timp suficient de mic pentru a-l lua cu tine oriunde.

Noua gamă de playere MP3 audio şi video Walkman® de la Sony vor fi disponibile în Romania începând cu luna august 2012.

. Citeste tot la pcworld.ro.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.