Seminar online pentru absolventii facultatilor cu profil tehnic la Targul de cariera HiPo.ro


iulie 17 13:40 2012

HiPo.ro organizeaza, in cadrul Targului online de cariera pentru absolventi, un seminar online cu tema “Strategii de angajare pentru absolventi”. Webinarul se adreseaza absolventilor (de preferinta din promotia 2012) de facultati cu profil tehnic care intentioneaza sa isi inceapa o cariera in domeniu, dar care au nevoie de sfaturi pentru a obtine jobul dorit. Webinarul va avea loc pe 2 august 2012 si va fi sustinut de un Recruiter IT cu experienta. Participarea la seminar este gratuita, dar necesita preinscriere online pe portalul de cariera HiPo.ro.

Pe langa posibilitatea participarii la acest seminar, vizitatorii Targului online HiPo.ro pentru absolventi au acces la:

standurile virtuale a 20 de companii de top din domenii precum Bancar, Servicii Financiare, IT&C,  Inginerie, Telecomunicatii, Retail;

peste 200 de oportunitati de cariera pentru proaspat absolventi, care includ joburi entry level, dar si programe de trainee si internship;

– un ghid practic de angajare alcatuit din 4 articole de cariera ce ofera sfaturi pentru proaspat absolventi legate de procesul de recrutare;

– sansa de a castiga un laptop sau una din cele 10 sedinte de consiliere in cariera oferite de consultanti in resurse umane;

– posibilitatea de a recomanda targul virtual prietenilor si de a castiga, prin tragere la sorti, o tableta cu tastatura bluetooth.

 

Inscrie-ti CV-ul pe www.hipo.ro, completeaza-l peste 50% si aplica la job-urile si programele de internship sau trainee care te intereseaza. Oportunitatile de cariera destinate proaspat absolventilor vor fi actualizate permanent pana pe 15 august 2012 pe pagina dedicata evenimentului.

 

Targul online HiPo.ro pentru absolventi se afla la cea de-a 6-a editie. Evenimentul virtual se adreseaza in special absolventilor din promotia 2012 de la ciclul de licenta si masterat din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara, dar si altor absolventi si tineri profesionisti  din tara dornici sa se angajeze in aceasta vara.

Partenerii proiectului sunt: Atos, Contact Singapore, Cosmote, GHF Group, Microsoft, ProCredit Bank, Skobbler, TeamNet Collaborate si UFX Markets.

Targul online HiPo.ro pentru absolventi este sustinut de partenerii media: 24FUN, Studentie.ro, PC World, Computer World, Cariere, 9am, Wall-Street, Educativa, Regie Live, Balaur.ro, Start UB, HIT.ro, Business24, Ziare.com, IQAds Kadett, Metropotam, News Iasi, Talentees, GO FREE, Iasul Universitar, ISIC.ro, consiliereincariera.ro, Student Plus.

. Citeste tot la pcworld.ro.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.