Canon lansează primul camera mirrorless EOS M


iulie 24 15:40 2012

Canon îşi extinde astăzi multipremiata gamă EOS, odată cu lansarea noului model EOS M. Prima cameră pe sistem compact (CSC) a companiei, EOS M este concepută pentru cei a căror pasiune pentru fotografie se regăseşte în aproape tot ce fac zi de zi – de la curiozitati culinare, la modă şi cultură, muzică şi artă. Cu o calitate de DSLR a fotografiilor, funcţii creative şi filmare Full HD, toate într-un aparat compact şi uşor de folosit, EOS M este partenerul perfect, de luat pretutindeni, pentru toţi cei entuziasmaţi de ideea de a-şi păstra amintirile în imagini, fără să se considere neapărat “fotografi profesionisti”.

Modelul EOS M, disponibil în mai multe culori, negru , alb, argintiu şi roşu, comprimă valorile renumitei tehnologii EOS într-un design compact şi elegant. Modelul se lansează împreună cu două obiective noi, EF-M 22mm f/2 STM pancake şi EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM cu zoom standard, dar şi împreună cu noul flash compact EX Speedlite – Speedlite 90EX –, oferind utilizatorului tot ceaa ce are nevoie pentru a realiza imagini incredibile în fiecare zi. Pentru cei ce-şi doresc să lase loc creativităţii în  fotografie şi mai departe, EOS M poate fi accesorizat chiar şi cu celelalte obiective din gama Canon EF, cu ajutorul adaptorului de montură EF-EOS M.

Pe lângă compatibilitatea cu obiectivele Canon EF, accesoriile şi flashurile Speedlite deja existente, EOS M se lansează cu propria gamă de accesorii compacte. Noile obiective EF-M oferă portabilitate şi înaltă performanţă – EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM standard zoom şi EF-M 22mm f/2 STM pancake. Ambele beneficiază de noua tehnologie Stepper Motor, pentru o performanţă AF excepţională şi silenţioasă, dar şi de precizia tehnologiei optice a Canon, în timp ce designul compact defineşte forma ideală pentru un aparat ce încape cu uşurinţă într-un buzunar.

În plus, EOS M vine, în pachetul standard, cu noul flash Speedlite 90EX. Uşor şi foarte compact, cu număr director (GN) de maximum 9, poate fi utlizat inclusiv cu obiective wide, ceea ce îl face ideal pentru folosirea uzuală. Mai mult, o funcţie wireless asigură folosirea fără probleme şi fără cabluri a mai multor flashuri simultan, asigurîndu-i pe utilizatorii avansaţi că pot experimenta cu o gamă largă de efecte de lumină.

 

EOS M – caracteristici principale

  • Calitatea unui DSLR într-un corp compact
  • Scene Intelligent Auto
  • Versatil, cu obiective interschimbabile
  • Posibilitatea de a crea fundaluri estompate pentru un impact mai mare
  • Ecran tactil uşor de folosit
  • Fotografie de atmosferă în spaţii slab iluminate
  • Filmare Full-HD şi mod Video Snapshot

 

. Citeste tot la pcworld.ro.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.