Putere rece peste tot by GIGABYTE


iunie 07 16:40 2012

GIGABYTE ridică din nou ștacheta calității și durabilității plăcilor de bază cu tehnologia Ultra Durable 5, ce include componente capabile de curenți mari pentru zona de alimentare a CPU, cum ar fi circuitele integrate premiate IR3550 PowIRstage® de la International Rectifier cotate cu cel mai mare curent, PCB cu 2X Cupru și Bobine cu Miez de Ferită pentru curenți mari de până la 60A – toate acestea împreună fiind capabile să coboare temperaturile cu până la 60°C* mai puțin față de plăcile de bază tradiționale. Fiind prezentă pe o gamă de noi plăci de bază cu chipset Intel® X79 și Z77 Express, tehnologia GIGABYTE Ultra Durable™ 5 reprezintă următoare evoluție pentru design-ul de calitate al plăcilor de bază.

 

“Plăcile de bază GIGABYTE Ultra Durable 5 sunt optimizate special pentru sisteme răcite cu apă și pentru procesoare overclockate Intel® Core i7-3770K Ivy Bridge “K” datorită temperaturilor extraordinar de joase de lucru, și reprezintă alegerea perfectă pentru oricine dorește să împingă sistemul la limită” a comentat Henry Kao, Vice Președinte al GIGABYTE Motherboard Business Unit.

 

Despre circuitele integrate IR3550 PowIRstage®

Circuitele integrate premiate IR3550 PowIRstage® au o eficiență energetică crescută și sunt cele mai înalt cotate Power Stage din industrie, capabile să ofere până la 60A. Astfel se asigură cea mai bună livrare de energie către CPU, pentru operare mai stabilă și performanțe mai bune de overclocking. Plăcile de bază GIGABYTE Ultra Durable5 folosesc atât controllere digitale PWM de la IR cât și circuite integrate IR PowIRstage® , pentru un sistem de livrare de energie uniformă.

 

Eficiență de până la 95%

 

Circuitele integrate IR3550 PowIRstage® sunt mai eficiente, cu eficiență de vârf de până la 95%, în timpul operării normale. Chiar și la nivele mai mari de curent, integratele IR3550 PowIRstage® sunt capabile să mențină pierderi mici de putere, ceea ce înseamnă și mai puțină căldură generată.

 

Eficiență crescută = Pierderi mici de putere = Căldură mai puțină = Durată mai lungă de viață

 

Circuitele integrate IR3550 PowIRstage® rămân mai reci față de alte design-uri MOSFET, permițând utilizatorilor să overclockeze la nivele mai mari de performanță. Fiecare componentă de putere are o temperatură maximă de lucru care, atunci când este atinsă și se crește tensiunea, va avea ca rezultat un overclock nereușit. Cum IR3550 PowIRstages® sunt capabile șa lucreze la temperaturi mai mici și la tensiuni mai mari față de un design tradițional, overclockerii pot crește mai mult tensiunea rezultând overclock-uri mai mari.

 

 

. Citeste tot la pcworld.ro.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.