Microsoft Visual Studio Express 2012 va putea crea aplicatii clasice de desktop


iunie 11 06:40 2012

Microsoft Visual Studio Express 2012 va putea crea aplicatii clasice de desktop.

Download-Microsoft-Visual-Studio-2012-RC-SDK

Desi a fost confirmat si reconfirmat faptul ca Microsoft incearca sa recomande calduros si aproape sa oblige dezvoltatorii sa imbratiseze realizarea de aplicatii Metro, se pare ca intre timp au devenit un pic mai flexibili. Cu alte cuvinte, se rezuma la a spera ca dezvoltatorii vor mai crea aplicatii pentru Windows, indiferent daca acestea vor fi optimizate pentru Metro sau interfata clasica.

In cazul de fata, Microsoft Visual Studio Express 2012 for Windows Desktop, o suita gratuita de dezvoltare a Microsoft, va suporta si dezvoltarea de aplicatii clasice. Cu toate ca in urma cu cateva saptamani Microsoft mentiona faptul ca respectiva suita, programata sa fie lansata in cateva luni, era restrictionata la dezvoltarea de aplicatii Metro, creatorii ei se pare ca s-au razgandit.

Daca aceasta schimbare de traiectorie nu ar fi avut loc, cea mai ieftina solutie pentru dezvoltarea aplicatiilor de desktop  compatibile Windows 8 ar fi avut pretul de 499$. In cazul in care va doriti un portofoliu sporit de functii, Microsoft creste proportional pretul noii suite Visual Studio.

Programat pentru lansare cu aproape o luna inainte de Windows 8, Visual Studio Express 2012 este prima dovada din partea Microsoft ca nu vrea sa piarda dezvoltatori, indiferent daca acestia vor, sau nu, sa dezvolte pentru Metro.

. Articol/Stire de playtech.ro.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.