Lenovo ThinkPad EDGE E530


iunie 08 12:38 2012

Tot am vrut sa scriu despre laptopurile Lenovo, si uite ca acum am timpul necesar. Anul trecut in Decembrie, laptopul Asus, m-a lasat balta, a rezistat la 5 ani de lucru intens de cel putin 10 ore pe zi, sau chiar zile. Atunci a inceput cautarea unui laptop nou. A fost destul de greu pana am ales laptopurile Lenovo. De ce Lenovo? Primul meu laptop a fost un IBM T32 cumparat in anul 2001. Il mai am si acum, desi bateria si cdrom-ul au cedat, inca se mai poate naviga pe el, vizualiza video de pe youtube si muzica etc.

Laptopul Lenovo ThinkPad EDGE E530 cu procesor Intel® CoreTM i5-2520M 2.50GHz, 4GB memorie, 500GB HDD SATA, placa video nVidia GeForce GT 610M 1GB, sistem de operare FreeDOS, se impune printr-un design elegant si mobilitate extrema. Fiabil, cu margini distinse cromate ofera utiliatorilor o experienta sofisticata. Lenovo ThinkPad EDGE E530 se distinge usor in mediul de afaceri, printr-un grad ridicat de fiabilitate, datorita HDD-ului cu senzor si carcasa antisoc, si performanta superioara oferita de procesorul Intel Core sandy Bridgs i5-2520M tactat la 2.50GHz.

Durata de viata a bateriei este inbunatatita, astfel ca, laptopul Lenovo E530 beneficieaza de o baterie cu 6 celule si ofera o autonomie de lucru de pana la 6 ore. Laptop Lenovo Think Pad EDGE E530

Greutate redusa. Laptopul este cu pana la 13% mai subtire si asigura un grad sporit de confort.

Economiseste timp. Benefisieaza de experienta Lenovo Enchanged pentru Windows 7 pentru a reduce timpul de boot de pana la 30%.

Performante Web Conferencing. Cand vine vorba de performanta si profesionalism, camera web HD ofera luminozitate si imagini in timp real, in timp ce tehnologia Dolby Advanced Audio reda cu acuratete sunetul.

Afla Pretul si Toate Detaliile tehnice
ThinkpPad este unul dintre cele mai vandute laptopuri din lume de la Lenovo. Este bine cunoscut ca si un laptop robust, cu durata de viata a bateriei mare, performante bune precum si un laptop puternic.

IdeaPad este un alt model de la Lenovo si este destinat utilizatorilor casnici. Ecran wide, sistem de sunet DolbyStereo si butoane senzitive sunt cateva din caracteristicile acestor laptopuri.

ThinkPad Edge ofera serile de laptopuri SL, R, T, X, W.

Pentru versiunea IdeaPad sunt disponibile seriile B, G, U, Y, S, V, Z.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.