Evolio lanseaza seria de GPS-uri HD cu actualizare gratuita online


iunie 27 14:00 2012

Bucuresti, 27 iunie 2012 – Evolio comercializeaza, incepand de astazi, noua gama de GPS-uri cu ecran de 5” High Definition, cu rezolutie de 800 x 480 pixeli. De asemenea, incepand cu aceeasi data, seria de GPS-uri HD beneficiaza de actualizare gratuita online iMap timp de 4 ani.

GPS-urile din aceasta serie sunt Evolio Preciso HD, un GPS de buget, si X-Slim HD, varful de gama, cu Functie Car-Kit si Navigare Internet.

Pentru seria HD, Evolio a extins timpul de actualizare gratuita online la 4 ani. Serviciul de actualizare iMap permite sincronizarea GPS-ului cu serverul Evolio, acest fapt asigurand accesul la cele mai noi update-uri pentru Harta Romaniei, la o colectie imbogatita de Puncte de Interes (POI) si la baza de date Camere Radar.

Seria de GPS-uri Evolio HD marcheza si lansarea celei mai noi Harti “Full Europe”, actualizata in Martie 2012.

Platformele hardware pe care se bazeaza noile GPS-uri au procesoare ultra-rapide 500/533 MHz, 128 MB RAM DDR3, 4 GB Flash  memorie de stocare, si Bluetooth cu Dial Up Networking pentru modelul X-Slim HD.

GPS-urile sunt disponibile in principalele magazine online si, incepand cu 1 iulie, si in retelele de retail specializate. Mai multe detalii pe www.evolio.ro/produse/gps

. Citeste tot la pcworld.ro.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.