Best Places to work in IT


iunie 25 14:20 2012

Best Places to work in IT – primul proiect national al Computerworld Romania dedicat profesionistilor in IT

 

“Best places to work in IT ” este un proiect anual de traditie, initiat in urma cu mai bine de 15 ani de catre Computerworld USA. Preluat ulterior in multe alte tari din Europa (Germania, Polonia, Cehia, Bulgaria) si Asia, proiectul a ajuns acum si in Romania.

 

Computerworld Romania analizeaza, alaturi de partenerii Myjob.ro, piata profesionistilor in IT si perspectivele lor de cariera atat in companiile de IT, cat si in departamentele de IT din organizatiile si corporatiile non-IT.

 

Acest proiect se adreseaza:

  • Specialistilor IT – persoanelor interesate de evolutia pietei IT si de oportunitatile de cariera din acest domeniu
  • Angajatorilor IT – companii de IT si organizatii cu departamente IT bine reprezentate. Practic, este adresat departamentelor HR sau companiilor de recrutare care pot vedea pozitionarea pe piata fata de concurenta si pot alcatui proiecte de interventie organizationala in cadrul departamentului de IT bazate pe rezultatele acestui proiect.

 

“Best places to work in IT” isi propune sa creeze profilul ideal al departamentului IT, dar si al companiilor IT, pentru a ajuta organizatiile sa analizeze modul in care se raporteaza la acesta.

Se va realiza o analiza ampla a modului in care este perceputa munca, organizatia si posibilitatile de evolutie profesionala pe care noile generatii de IT-isti le au.

 

In mod concret, proiectul se va desfasura in patru etape: inregistrare, completarea chestionarului cu privire la satisfactia locul de munca de un reprezentant HR, completarea unui chestionar pe aceeasi tema de angajatii companiei/departamentului de IT, punerea in oglinda a informatiilor si realizarea unui raport. Vor fi prezentate profilul individual al organizatiei si un rezumat al profilului ideal rezultat in urma studiului.

 

Inregistrarea in cadrul proiectului se va face la adresa http://www.myjob.ro/angajatori/best-places-to-work-in-it-2012.html, unde se gasesc si detalii despre beneficiile concrete ale participantilor (baza de diagnoza organizationala, premii in cadrul evenimentului de prezentare a raportului, bilete de acces, cresterea vizibilitatii companiei etc.).

 

Raportul final si un amplu material cu rezultatele cercetarii se vor publica in editia lunii septembrie a publicatiei Computerworld Romania si se vor distribui la toate evenimentele aferente pe care le vom organiza in lunile septembrie, octombrie si noiembrie. Proiectul se va finaliza cu un eveniment, in ultima decada a lunii septembrie,  in cadrul caruia se va prezenta raportul precum si alte oportunitati de cariera pentru urmatorii ani.

 

Va invitam sa ne fiti parteneri la acest eveniment-premiera pe piata romaneasca de IT si sa incepem impreuna un proiect care va raspunde multor intrebari cu privire la cum percep angajatii din departamentul IT munca, organizatia si posibilitatile de avansare in cariera.

. Citeste tot la pcworld.ro.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.