Lenovo Exclusive Store Bucureşti


mai 16 16:40 2012

Lenovo deschide astăziprintr-o conferinta de presa, primul magazin dedicat în exclusivitate produselor proprii: Lenovo Exclusive Store. Pentru prima dată, toate produsele, accesoriile si serviceul dedicat Lenovo sunt disponibile într-un singur loc: în centrul Bucureştiului.

Începând de miercuri, 16 martie, noul Lenovo Exclusive Store, aflat pe Bulevardul Unirii 19 B,le oferă vizitatorilor posibilitatea de a vedea, a atinge şi a testa produsele Lenovo. Conceput ca un centru al experienţei tehnologice, magazinul îşi primeşte vizitatorii cu prezentări dedicate de produse, cu descrieri detaliate ale tehnologiei personale Lenovo, cu oferte de preţ exclusive şi consultanţă în achiziţionare.

 

Noul Lenovo Exclusiv Store este pasul pe care îl facem către utilizatori. De astăzi vă oferim toate condiţiile pentru a analiza şi a simţi tehnologia Lenovo, de a înţelege în mod direct experienţa folosirii unor dispozitive inteligente şi atent construite,”a declarat Aurel Neţin, director general Lenovo România, Bulgaria şi Republica Moldova.

 

. Citeste tot la pcworld.ro.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.