HP Pavilion m6


mai 14 11:40 2012

HP anunta printr-un compunicat de presa gamă de notebook-uri HP Pavilion m6.

Noua abordare de design HP Mosaic reprezintă, practic, o extensie a direcţiei mai ample de design HP MUSE, direcţie care ia în considerare tot aspectul unui echipament, de la materiale la uşurinţa în utilizare, plăcerea pentru simţuri şi experienţa de utilizare (MUSE – Materials, Usability, Sensory appeal, Experience). Design-ul Mosaic reuneşte elementele complexe ale MUSE, folosind culori aprinse, materiale premium şi forme clare pentru a crea o linie de design care să definească întreg portofoliul de notebook-uri HP.

 

„Cu linii bine conturate şi forme conice, noul portofoliu de notebook-uri HP Pavilion evocă dinamism, energie şi mişcare”, a declarat Stacy Wolff, vicepreşedinte Design, Personal Systems Group, HP. „Aceste notebook-uri utilizează materiale premium plăcute şi la atingere, şi pentru ochi,  oferind o experienţă senzorială cu totul unică.”

 

Caracteristici:

  • Design atragator
  • Display LED HD BrightView de 39,6 cm (15,6 inci)
  • Tehnologia Beats Audio sustinuta de  boxele duale şi subwoofer notebookului

 

Cu o suprafaţă de aluminiu matifiat, HP Pavilion m6 poate susţine o autonomie de lucru de până la opt ore şi include cele mai noi procesoare Intel şi AMD, o tastatură opţională retroiluminată şi posibilitatea de a conecta plăci grafice externe care să susţină cele mai complexe sarcini fără pauze sau întreruperi.

 

HP Pavilion m6 include, de asemenea, un număr mare de inovaţii HP. Tehnologia HP CoolSense ajustează în mod automat performanţa şi setările interne ale ventilatorului pentru a răci vizibil echipamentul, în timp ce HP ProtectSmart securizează hard disk-ul pentru a proteja imagini, muzică şi documentele de pe ele în cazul în care notebook-ul ar fi scăpat în mod accidental. HP SimplePass, o caracteristică opţională, reţine parolele utilizatorilor şi le oferă acestora posibilitatea de a-şi accesa diferite conturi cu o singură atingere. În acelaşi timp, camera web încorporată HP TrueVision HD Webcam asigură imagini HD mai luminoase şi mai clare.

. Citeste tot la pcworld.ro.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.