Extinde imaginea netbook-ului tau pe noul Monitor FullHD by AOC


mai 30 15:40 2012

Specialiştii în afişaje de la AOC prezintă un concept de produs neobişnuit: Monitorul Full HD este alimentat şi primeşte semnal printr-un singur cablu USB, cu un consum de energie minim de numai 8 waţi. Acest model foarte uşor şi portabil de 54,7 cm (21,5″) este perfect pentru utilizatorii care doresc să extindă suprafaţa de vizualizare a afişajului, netbook-ului, MacBook-ului, laptopului sau tabletei PC.

 

Mobilitate perfectă datorită conectivităţii prin USB
Ceea ce face ca e2251Fwu să fie deosebit este faptul că primeşte nu doar date, ci şi electricitatea necesară printr-un singur cablu USB 2.0. Datorită caracteristicii USB fără adaptor, monitorul oferă numeroase opţiuni de conectare. Indiferent dacă este un laptop, MacBook, notebook, netbook sau tabletă PC, conectarea se face cu uşurinţă, fără obişnuita încâlceală de cabluri.

 

Subţire, economic, inteligent
Modelul 16:9 foarte subţire cu retroiluminare prin LED-uri oferă o rezoluţie de 1.920 x 1.080 de pixeli. Cu un timp de răspuns de 5 ms şi un contrast tipic de 800:1, e2251Fwu este potrivit nu doar pentru orice fel de aplicaţie de afaceri, ci asigură şi o redare desăvârşită a imaginilor pentru jocuri şi filme. Retroiluminarea prin LED-uri cu consum redus de energie vine în sprijinul conectivităţii inovatoare prin USB: în timpul utilizării standard, afişajul consumă numai 8 waţi. O altă caracteristică inteligentă este piciorul detaşabil: când este scos, monitorul se transformă în câteva secunde într-o ramă fotografică digitală supradimensionată şi elegantă sau într-o zonă de prezentare. Fără picior, suprafaţa de afişare a modelului e2251Fwu este aproximativ la acelaşi nivel cu afişajul unui laptop sau al unui notebook, ceea ce permite o poziţie de lucru ergonomică şi confortabilă.

 

Respectarea mediului înconjurător
Eficienţa resurselor şi economia de energie au o importanţă ridicată la AOC. Datorită tehnologiei cu retroiluminare prin LED-uri care economiseşte energie, acest model respectă numeroase standarde de mediu, cum ar fi ENERGY STAR 5.0 şi EPEAT Silver. La fel ca toate celelalte monitoare AOC, acest model este fabricat fără a se folosi mercur.

Modelul e2251Fwu este compatibil cu sisteme PC şi Mac şi este disponibil imediat la un preţ cu amănuntul recomandat de 799 RON.

. Citeste tot la pcworld.ro.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.