Cum se poziţionează AOC pe piaţa monitoarelor?


aprilie 04 18:20 2012

AOC a anunţat ca a înregistrat o creştere seminificativă în trimestrul IV pe piaţa de monitoare şi a reuşit  să se impună pe piaţa europeană mai competitivă şi aflată în scădere.

 

În trimestrul IV al anului 2011, AOC şi-a păstrat cu success poziţia din top zece pe piaţa de monitoare din Europa şi chiar a înregistrat o creştere substanţială pe pieţele principale din Europa. În Germania, compania specializată în producţia de monitoare şi-a crescut prezenţa cu peste 30% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului anterior când a obţinut 3,81%.

O creştere semnificativă a înregistrat-o echipa din Franţa care a contribuit la îmbunătăţirea rezultatelor. În trimestrul IV, a reuşit creşterea cotei de piaţă cu peste 100% faţă de anul anterior la 2,89%.

În Polonia, AOC a preluat poziţia a cincea în trimestrul IV, dublându-şi cota de piaţă într-o perioadă de 12 luni la aproape 6%.

De asemenea AOC a raportat rezultate stabile în comparaţie cu trimestrul IV al anului 2010 şi înMarea Britanie, Scandinavia şi Turcia.

. Citeste tot la pcworld.ro.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.