Inovatorul Canon EOS C300


martie 28 15:40 2012

Inovatorul EOS C300, primul din gama Cinema EOS System Canon , a îndeplinit standardele EBU cerute de BBC pentru camerele de filmare verificate pe grila EBU R118 . Îndeplinirea acestor strandarde permit echipelor de producţie BBC, atât externe cât şi interne, să folosească EOS C300 la producerea unei varietăţi de programe ce vor fi difuzate pe canalele BBC HD.

 

De la începutul anului 2011, EOS C300 este cea de a treia camera video profesională de la Canon aprobată de BBC, alăturându-se modelelor Full HD XF305 şi XF300, ce au fost aprobate în ianuarie anul trecut.

 

“De la lansarea din Noiembrie anul trecut, EOS C300 a primit o serie de aprecieri fantastice şi suntem încântaţi că a obţinut aprobarea de utilizare din partea BBC,” a declarant Kieran Magee, director al departamentului Professional Marketing la Canon Europe Ltd. “Prin utilizarea expertizei noastre în domeniul filmului, emisiei TV, aparatelor DSLR şi lentilelor, am creat un produs unic ce oferă pasionaţilor de film posibilitatea de a fi cretivi. Calitatea şi versatilitatea îl fac ideal pentru diferite tipuri de filmare, de aceea suntem nerăbdători să vedem cum îl va folosi BBC-ul.”

 

Fiind un model reprezentativ pentru Canon, EOS C300 combină experienţa Canon în construcţia senzorilor şi a lentilelor pentru a crea o cameră compactă, versatilă ce oferă o imagine de o calitate excepţională, precum şi flexibilitatea de a filma într-o gamă largă de situaţii diferite.

 

EOS C300 oferă specificaţii de top, incluzând şi un nou senzor CMOS echivalent Super 35mm ce deţine aproximativ 8.29 millioane de pixelie efectivi. Compresia MPEG-2 Full HD şi înregistrarea la 50 Mbps permite pasionaţilor de film să stocheze direct pe două carduri de memorie CF, în timp ce compresia 4:2:2 oferă o gradare îmbunătăţită şi detalii fine, reducând apariţia la marginile cromatice a artefactelor numite “jaggies”.

 

Ca parte a sistemului EOS, modelul EOS C300 este compatibil cu gama de lentile Canon EF ce cuprinde peste 60 de modele. De asemenea, Canon şi-a folosit experienţa în construcţia obiectivelor pentru a crea o nouă linie de lentile EF Cinema ce sunt concepute special pentru utilizarea video, fiecare dintre ele oferind performanţe opţice 4K excepţionale şi compatibilitate cu formatul de imagine echivalent Super 35mm.

 

EOS C300 caracteristici:

  • Senzor CMOS 8.3MP echivalent Super 35mm; Full HD
  • Lentile interschimbabile (montura EF)
  • Compact, modular, uşor în greutate
  • MPEG-2 MXF la 50Mbps pe card CF
  • Sensitivitate ridicată, zgomot redus
  • 24.00p pentru producţia de film
  • Control la distanţă prin Wi-Fi
  • Integrare uşoară în fluxul de lucru

 

. Citeste tot la pcworld.ro.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.