Canon EOS C300


martie 28 17:00 2012

Canon anunţă că primul model din gama Cinema EOS System, inovatorul EOS C300, a îndeplinit standardele EBU cerute de BBC pentru camerele de filmare verificate pe grila EBU R118 . Îndeplinirea acestor strandarde permit echipelor de producţie BBC, atât externe cât şi interne, să folosească EOS C300 la producerea unei varietăţi de programe ce vor fi difuzate pe canalele BBC HD.

De la începutul anului 2011, EOS C300 este cea de a treia camera video profesională de la Canon aprobată de BBC, alăturându-se modelelor Full HD XF305 şi XF300, ce au fost aprobate în ianuarie anul trecut.

Fiind un model reprezentativ pentru Canon, EOS C300 combină experienţa Canon în construcţia senzorilor şi a lentilelor pentru a crea o cameră compactă, versatilă ce oferă o imagine de o calitate excepţională, precum şi flexibilitatea de a filma într-o gamă largă de situaţii diferite.

EOS C300 oferă specificaţii de top, incluzând şi un nou senzor CMOS echivalent Super 35mm ce deţine aproximativ 8.29 millioane de pixelie efectivi. Compresia MPEG-2 Full HD (MPEG2 422@HL compliant) şi înregistrarea la 50 Mbps permite pasionaţilor de film să stocheze direct pe două carduri de memorie CF, în timp ce compresia 4:2:2 oferă o gradare îmbunătăţită şi detalii fine, reducând apariţia la marginile cromatice a artefactelor numite “jaggies”.

Ca parte a sistemului EOS, modelul EOS C300 este compatibil cu gama de lentile Canon EF ce cuprinde peste 60 de modele – oferind pasionaţilor de film o serie de opţiuni creative de neegalat. De asemenea, Canon şi-a folosit experienţa în construcţia obiectivelor pentru a crea o nouă linie de lentile EF Cinema ce sunt concepute special pentru utilizarea video, fiecare dintre ele oferind performanţe opţice 4K excepţionale şi compatibilitate cu formatul de imagine echivalent Super 35mm.

 

EOS C300 caracteristici:

  • Senzor CMOS 8.3MP echivalent Super 35mm; Full HD
  • Lentile interschimbabile (montura EF)
  • Compact, modular, uşor în greutate
  • MPEG-2 MXF la 50Mbps pe card CF
  • Sensitivitate ridicată, zgomot redus
  • 24.00p pentru producţia de film
  • Control la distanţă prin Wi-Fi
  • Integrare uşoară în fluxul de lucru

. Citeste tot la pcworld.ro.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.