Romanian Testing Community Kick- Off Conference


februarie 24 17:20 2012

Romanian Testing Community organizează prima conferință națională dedicată software testing-ului, un eveniment creat de tester-i pentru tester-i.

Conferința cu focus pe knowledge sharing va beneficia de prezența a 3 speaker-I internaționali, care vor oferi participanților posibilitatea de a afla ultimele noutăți din domeniu. 7 martie 2012 la Opera Plaza. Michael Palotas (Head of Quality Engineering Europe eBay International), Pawel Krawczyk (Application Security Manager la Aon in Krakow) si Vesna Leonard (Project Test Coordinator la Worx4You) vor aborda tematici diferite în discursurile lor, unele dintre subiectele atinse fiind: Test Automation – 10 (sometimes painful) lessons learned, Building a cost-benefit model for application security testing si TaaS – Testing as a Service. On-Demand and As-Needed.

Evenimentul își propune să pună tester-ii din comunitate față în față, pentru a afla ultimele noutăți din industrie în materie de tehnologie, trend-uri, idei și cunoștiințe practice. Romanian Testing Conference se adresează tester-ilor indiferent de nivelul de cunostiințe (atât junioricât și seniori) și companiilor care au echipe de testare și doresc să investească în cunoștiințele angajaților săi.

Pe langă șansa de a învăța de la experții din domeniu, conferința oferă posibilitatea participanților de a se înscrie pentru una din cele 2 poziți de speaker încadrul evenimentului. Înscrierile se fac trimițând un email la contact@romaniatesting.ro cu subiectul si rezumatul prezentării propuse. Cele mai interesante subiecte vor fi supuse votului comunității, iar câștigatorii fiind desemnați prin vot electronic pe site.

Taxa de participare fiind 35 de euro pentru participarea individuală sau se poate alege unul dintre pachetele Gold/Silver/Bronze special create pentru companiile care vor să susțină active evenimentul. Prețul include cafeaua, prânzulcâtși after party-ul unde participanții vor putea socialize într-un mediu relaxant.

Partenerii evenimentului sunt: ISDC, Betfair (parteneri gold), IQuest, Microsoft parteneri silver), HP, Evozon, Evoline, Altom si Arobs Transilvania. Mai multe detalii despre conferință, gasiți pe site-ul oficial al evenimentului: www.romaniatesting.ro

. Citeste tot la pcworld.ro.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.