4.000 de console PlayStation pentru 2012


februarie 23 15:40 2012

Flanco, estimează vânzări de peste 4.000 de console PlayStation Vita până la finalul anului, înregistrând numai după ziua lansării vânzări totale de 150 de unități, inclusiv precomenzi.

 

Potrivit reprezentanților Flanco, modelul PlayStation Vita cu conectivitate 3G şi WiFi  a generat peste 60% din vânzările noii console portabile.  PlayStation Vita 3G/WiFi este disponibil la preţul de 1.449 lei, în timp ce modelul PlayStation Vita WiFi poate fi achiziţionat la preţul de 1.129 lei din reţeaua Flanco.

 

Consolele PlayStation (PS3, PS2, PS VITA şi PSP) reprezintă peste 60% din vânzările de console în magazinele Flanco, potrivit retailerului. În același timp, jocurile și accesoriile pentru consolele PlayStation reprezintă 65% din vânzările pe aceste categorii de produse în rețeaua Flanco.

 

Lansarea PlayStation Vita, precum și campaniile de testare pe care le desfășurăm în magazinele din rețeaua Flanco pentru consolele de jocuri vor atrage o creștere de cel puțin 20% a vânzărilor pentru accesorii și jocuri pentru PlayStation în 2012 ”, a declarat Violeta Luca, Marketing Director Flanco.

. Citeste tot la pcworld.ro.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.