Vodafone cutremurat


aprilie 26 18:39 2009

VodafoneIn jurul orei 20:30, azi 25 aprilie 2009, Romania a fost deranjata de un cutremur. Ce magnitudine si durata a avut nu reprezinta subiectul acestui articol. Personal pot afirma ca a fost mic si scurt, deci fara importanta am putea spune.

Totusi acest mic cutremur a aratat cat de fragile sunt unele sectoare ale noastre, mai exact telecomunicatiile. Unii operatori de telefonie mobila au fost complet dati peste cap de acest eveniment. Si sunt aproape sigur ca nu a fost afectat hardware-ul.

Aici ma refer la Vodafone, si completa inghetare a retelei sale telefonice dupa cutremur. Cel putin in zona Bucurestiului. Chiar si la 30 de minute dupa cutremur nu puteam da sau primi vre-un telefon. Totul era paralizat. Sigur, se va da vina pe suprasolicitarea retelei. Dar nu ar fi normal ca actuala retea sa faca fata la actualul numar de abonati, si nu la cel de acum cativa ani buni?

Aveam impresia ca toti operatorii nostri de telefonie mobila vor cat mai multi clienti. Sa ii puna unde? Intr-o retea deja insuficienta? Daca era o problema mai grava? Sunt unii oameni care au renuntat la un telefon fix, si se bazeaza doar pe mobil. Cum mai apelau acestia serviciul de urgenta?

PS: in timpul redactarii acestui articol, si-a revenit si reteaua Vodafone. Cel mai probabil lumea a incetat sa mai dea telefon.

.. Citeste tot la la arenait.ro.

  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.